Izvor:
15.12.2018 u 10:55
0

COKA I LAKIĆ ZAKOPALI RATNE SEKIRE U SNEGU: Mir će trajati do…!

Najaktuelniji rijaliti program ove sedmice obeležili su Nikole Lakića i Aleksandra Tasić Coke,par koji je javnosti poznat kao "onaj koji se glasno svađa i još glasnije miri".

Coka zamera svom dečku što je cepidlaka i stalno joj nešto "nagvažda" a Lakić ne može da zaboravi reči jednog takmičara koje je uputio njegovoj devojci za punim stolim, ispred svih uživo.

Milutin Radosavljević Mili je izneo šokantne detalje o Aleksandri uputivši joj reći "ti radiš za lovu, spavala si sa Arapima za pare a kada si ulazila obećala si svom dečku da nećeš ni sa kim spavati u kući, ti si ovde jedino pokazala profesionalnost ispod jorgana".

Danima su se igrali igre mačke i miša, i odlučili da se ne odreknu ljubavi i da ne dozvoljavaju "zlim jezicima i ljudima" da ih rastave.

Ipak, njihova ljubav je do sada bila jača na rečima, dela su govorila drugo, te su juče posvađali oko toga što Coka nije skuvala čaj Lakiću.

Kada su strasti smirile, njih svoje su zakopali ratne sekire u snegu i počeli da prave Sneška Belića.

Nadamo se da će ovo primirje trajati makar dok se sneg ne otopi!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter