Izvor:
15.12.2018 u 22:06
0

VANREDNO IZBACIVANJE U PAROVIMA: Produkcija OGORČENA na takmičare zbog njihovog PONAŠANJA!

U toku emsije "Upoznajte parove", voditeljka Anđela Lakićević objavila je vest koje je sve ukućane iznenadila.

Parovi, poštovani gledaoci večeras vaš voditelj je gospodin Ramović, pričaćete sa njim o vašim tajnama, on će pored toga što će voditi emisiju "Tajne parova" voditi i vanredno izbacivanje rekla je voditeljka

-Večeras zbog sve češćih ispada takmičara rijalitija "Parovi", na čije ponašanje se najviše žale gledaoci, dvoje će biti izbačeno. Upravo gledaocima omogućavamo da izbace učesnike za koje smatraju da im nije mesto vilu. Ovih dana će ući novi takmičari koji će poštovati stolicu na kojoj sede, pa je vreme da se neke isprazne. Glasanje počinje sada na društvenim mrežama-rekao je Ramović.

Ne propustite emisiju sa vašim omiljenim licama sa malih ekrana, jer vas očekuju mnogobrojna iznenađenja koje je Produkcija pripremila.

Ostanite na kanalu srećne televizije i budite deo spektakla.

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter