EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS ALEKSANDRA SAŠKA KARAILJAZ: "Đina je sa Đoletom iz koristi, a mi smo se stvarno sviđali jedno drugom"!

Aleksandra Saška Karailjaz, je nakon sinoćnog incidenta koji je imala u vili "Parova" odlučila da podeli sa nama svoja osećanja.

Kontroverzna takmičarka Aleksandra Karailjaz poslednjih dana je u žiži interesovanja zbog prethodnog odnosa Tomićem, i zbog stalnih konflikata koje ima sa takmičarima.

1. Kako komentarišeš izjavu Milija u vezi tvog i Đoletovog odnosa, i vezu Anđeline Marjanović i Đorđa Tomića. Milutin je rekao da ste bili u iskrenom odnosu i emocijama, bez ikakve koristi. Da li je sumnja ljudi u kući, i van nje, u vezi koristoljubivosti Đine opravdana?

- Pa Đole i ja smo se stvarno svišali jedno drugom, samo što ja nisam želela vezu pa je to izgledalo kao da smo samo iz sprdnje zapoćeli bilo šta. A u Anđelininu i Đoletovu vezu ne verujem, sa njegove strane je u većini slućajeva iskreno, ali sa njen je čista korist definitivno -

2. Koliko su te pogodile reči Aleksandre Marjanović da si "alkoholičarka, ne umeš da se ponašaš i skadu sa svojim godinama, i osoba koja pljuje i poliđe posle toga"?

- Ne dotiču me prozivke te devojke nimalo, pogotovu od nje koja je ker, dresirana od strane Đoleta.

3. Da možeš da vratiš vreme unazad u vili Parova, koju stvar nikad ne bi uradila, a šta bi uradila a nisi?

- Ne bih pokušala da pobegnem, igrala igru od početka i ne bih dozvolila da se toliko nerviram, mislim igrala vašu igru i sve radila što mi se kaže jer ne bih doživela ovakve ružne stvari kakve jesam - rekla je Saška.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live