Izvor:
17.12.2018 u 02:21
0

COKA NAUČILA NIKOLU ŽIVOTNU LEKCIJU: „Ne zbližavaj se ni sa kim u vili, ja sam ti jedini prijatelj!“ (FOTO)

Turbulentna romansa Nikole Lakića i Aleksandre Tasić- Coke trese zidove najraskošnije vile na Balkanu.

Ja sam ti najbolji prijatelj, najveća podrška. Neću da praviš od sebe agresivca. Ti si najbolji dečko na svetu. Pokaži ko si sa mnom, najdivnije biće.

Nemoj da daš da ti se neko smeje u facu. I onda se istresemo na naš odnos.

Za dvadeset godina nećeš videti u meni nekog za maženje, ljubljenje, nego prijatelja, a ovde nemamo prijatelje. Ne zbližavam se ni sa kim- rekla mu je ona dok ga je grlila.

Nikola Lakić u poslednje vreme, kako je rekao, ima problema sa naravi pa tako ne propušta priliku da se uključi u svađe unutar vile. Coka mu je rekla da treba da podeli svoje muke sa njom, a ne drži sve u sebi, jer će završiti kao njen otac koji je dobio šećer.

Ne znam koji mi je đavo, imaš pravo. Samo razmišljam da li je ovo pravi put. Javljaju mi se nekad crne misli– Rekao je Nikola.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter