SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS MELISA BOND: Otkrila tajni odnos koji ima sa Erom Ojdanićem!

Posle niza svađa i vređanja sa bivšim dečkom Milutinom Radosavljevićem, Melisa Bond je odlučila da obelodani sve što je imala sa Milijem, i da ga natera da prestane sa hvalisanjem i ogovaranjem.

Mea je poznata kao otvorena i iskrena osoba, kojoj nije problem da iznosi ni najimntimnije delove iz svoga života.

Ona je podelila sa čitateljima Parova najsitinije detalje svoje privatosti, i objasnila specijalno za Happytv.rs u kakavom je odnosu sa pevačem Erom Ojdanićem.

1. Mnogo se spekuliše da si se zabavalja sa Erom Ojdanićem,te da ti je nekoliko puta platio avionsku kartu Švedska-Beograd. Kako reaguješ na ovakve priče i šta je prava istina?

- Era je moj drug i mnogo ga obožavam jer je narodnjak i pozitivac. On je meni kupio kartu samo jednom za takmičenje mis snega na Kopaoniku. Tada nisam imala para i on mi je uplatio kartu, i ja sam mu zahvalna na tome. Tamo sam se extra provela i bilo mi je zanimljivo.Meni je super sa Erom, došao je na aerodromu po mene svojim autom, i odveo me preko brda i planina do Kopaonika -

2. Često se svađaš sa devojkom Đorđa Tomića, Anđelinom Marjanoić, a mnogi fanovi smatraju da si u stvari ljubomorna. Da li zaista žališ što nisi sa Đoletom , s obzirom da ste se poljubili na jednoj žurci , ili postoje drugi razlozi za netrpeljivost?

- Ja se ne svađam, nego kritikujem "devojko" Đinu zbog mržnje prema meni, zakačila se na mene od prvog dana i ona hoće da se tuče, digla je ruku na mene kada sam joj zapretila da ne uzima moju hranu koji mi fanovi šalju.takođe, njena sestra ima stalno nešto sa mnom, šatro konfilkt, samo da me poljulja psihički. ali sam jača od njih dve zajedno. Ako me budu samo pipnule, dobiće batine kao nikada do sada! ja gledam svoj život i furam svoj fazon a ko se kači sa mnom i tera silu taj će i da dobije - 

3. kakav trenutno imaš odnos sa Milutino Radosavljevićem, da li njegova verenica Marijana marković ima razloga da brine zbog tebe?

- Ma Mili je ispričana priča i jedan lažov običan, beskućnik i neobrazovani lik. Vidi se čvrsto da ima potrebu za stalnom pažnjom i da bude u centru svih događaja. Ta njegova veza je propala jer ni Marijana nije rođena juče. Ona je sa njim samo da bi se ispromovisala preko njega, rekla mi je lično na Viberu one večeri kada ju je Mili premlatio u hotelu.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live