Izvor:
19.12.2018 u 09:40
0

COKIN OTAC ŽESTOKO OPLEO PO ĆERKI: Sad si stvarno preterala, on ti je ISPRAO MOZAK! (VIDEO)

Kada je video da njegova ćerka Aleksandra Tasić Coka gubi kontrolu, odlučio je da se javi njen otac i kaže svoje mišljenje u vezi Nikole Lakić.

– Šta radiš to sine, što se spuštaš toliko ne znam šta radiš sa sobom. Ja tebe jesam u početku podržao ali sad sam stao na stranu mame, sad si stvarno preterala rekao je tata.

"Jel ste se posvađali mama i ti, šta kažete jedno drugom u takvim situacijama. Jel ti ne voliš mamu, voliš je, zato i jeste sto godina zajedno" rekla je Coka.

– Jeste sine, ali mi smo se za trideset godina posvađali tri puta u životu a vi za mesec dana trideset i pet puta. Ćero trgni se šta je sa tobom. Od te veze nema ništa, stalno sam po prvi put na maminu stranu. Ja ti se više neću obraćati uopšte-rekao je otac Aleksandre.

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter