Izvor:
18.09.2016 u 00:41
0

ATINA FERARI NIKAD ISKRENIJA: „Ne mogu ovako ceo život DA GLUMIM NEKU BUDALU!“

Da je pravi profesionalac još jednom je dokazala bivša učesnica najboljeg rijaliti šou programa "Parovi", estradna plesačica Kristina Marković poznatija kao Atina Ferari – odazvavši se na poziv za gostovanje u emisiji "Specijal sa Parovima" kod Jovane Jeremić iako je već nekoliko dana bolesna. Atinu je "oborio" virus zbog kojeg se popularna starleta ne odvaja od čajeva i belog luka, a vreme najradije provodi kod kuće, ispod dva ćebeta, pokušavajući da se izbori sa teškom prehladom.

Ipak, Ferari je došla na omiljenu Happy televiziju i dala intervju za portal HappyTv.rs. Markovićeva nam je otkrila da je snimila pesmu sa jednom pevačicom, te da uskoro snima i spot, ali i da planira da se pozabavi solo karijerom.

Krajem septembra bi trebalo da snimim svoju pesmu i to muško-ženski duet. Razmišljala sam između Halida Muslimovića i Jašara Ahmedovskog. E, sad, koji me pre prihvati od njih dvojice, sa njim ću snimiti. Ali iskreno se nadam da će to biti Halid, jer smo dugogodišnji prijatelji i već smo pričali o tome. Tu pesmu sam ja pisala, a on je rekao da će je snimiti drage volje ukoliko mu se dopadne. On zna da peva, ima karijeru, ima ime i mogao bi da mi pomogne na tom nekom mom pevačkom početku…

Atina je rekla da je i pticama na grani dosadila pričom o tome kako ona ne zna da peva, ali nam je usput objasnila i da je razlog njenog posvećivanja pevačkoj karijeri isključivo finansijske prirode.

Gde god se pojavim, u kafani ili na splavu, svi mi uvaljuju mikrofon i teraju me da pevam. Pre neki dan sam izašla sa Antom Gotovcem i nekim društvom i odmah mi je vlasnik splava uvalio mikrofon i neko mi je odmah dao i bakšiš od 100 evra! Pri tom sam bila mrtva bolesna, pila sam čaj dok su svi pili alkohol… Tu su dobre pare, u pevanju. Nema puno truda, a lepo se zarađuje. Bolji je bakšiš u pevanju nego u igranju. A u poslednje vreme sam imala možda 3-4 plesačke tezge, sve ostalo su bila neka pojavljivanja u lokalima, u društvu nekih pevača, da se slikam i tako… retko se prihvatam tih tezgi kad je plesanje u pitanju jer tu više nema para. Posvetiću se toj pevačkoj karijeri samo zbog love – iskrena je Atina, objašnjavajući da joj se ne isplati da pleše za novac koji joj trenutno nude vlasnici lokala.

Podsetili smo popularnu plesačicu da je nedavno pričala da će se povući iz javnosti i da će se zamonašiti, te smo je pitali dokle je došla sa realizacijom tog plana.

Bez sve šale, ako mi u budućnosti ne bude išlo onako kako želim da mi ide, a to je da se udam i rodim dete i da se batalim svega ovoga – otići ću u manastir. Ne mogu ovako ceo život da glumim neku budalu, želim da imam normalan život a, nažalost, u današnje vreme to i nije tako lako izvodljivo. Ovo nema perspektivu. Sve je ovo trenutno lepo i zanimljivo, ljudi ti se dive, traže te, ali šta mi, u suštini, imamo od toga? Sem što neredovno spavam, neredovno jedem, neredovno živim, non stop sam prehlađena i bolesna, nisam finansijski došla do tog nivoa da mogu sama da živim i da se izdržavam. Ja sam još sa roditeljima, sa njima živim, oni me izdržavaju… ovo nema neku budućnost. Sve je to lepo dok smo mladi i lepi, ali glupo bi bilo da imam 40 godina i da imam dete i da onda ulazim u rijaliti ili da idem u kafanu da igram, ne daj Bože – detaljno je obrazložila Atina Ferari svoje misli.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter