Izvor:
11.01.2019 u 23:31
0

MILIJA NAPALI ZBOG STARIJE ŽENE: Novinari otkrili još jedan detalj koji je ZAPARAO uši svima!

Novinarima lista "Alo" i "Esspreso" ništa ne promiče.

Po pričama pripadnika sedme sile, Milutin Radosavljević Mili je jedno vreme izlazio sa jednom satrijom gospođom, koja mu je plaćala za s*ks, a čiji mu je muž pretio.

– Tačno je da smo se gospođa i ja upoznali u Podgorici, a njen muž mi je pretio da će me odrobijati, dok smo zajedno kockali – rekao je.

U jednom trenutku novinari su otkrili jedan detalj koji je zaparao uši mnogima, a nekima je bilo čak i duhovit:

– Da li je tačno da je tokom jedne zajedničke večere u restoranu, gospođa izvadila protezu i stavila je u maramicu, nakon toga je nestala? –pitao je Filip Plavčić.

– Zapravo. gospođa je izgubila protezu, digla se frka u restoranu, nisam ni znao o čemu se radi,. Protezu smo našli, bila je u đubretu – rekao je takmičar besan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter