Izvor:
12.01.2019 u 23:04
0

TI SI ILI LUDA ILI GLUPA JER GA ŠTITIŠ: Izabela održala Marjani lekciju za PAMĆENJE!

Specijalno izdanje emisije „Tajne Parova“, večeras će omogućiti gledaocima da saznaju i najdublje sakrivene tajne o svojim favoritima i omiljenim glumcima naše rijaliti serije "Parovi", na Hepi televiziji.

Ovoga puta na stolici istine našla se buduća verenica Milutina Radosavljevića Milija, Marjana Marković.

Marjana je navela da je zbog Milija isključivo ušla u rijaliti, jer je kako ističe itekkao ljubomorna.

Međutim, posle svega što se između njih dešavalo ranije, Izabeli Alijoski nije baš najjasnije kako Markovićeva može da bude sa takvim čovekom:

– Upućeni smo u to što ti se desilo od strane Milija.Tužila si ga i sada to poričite jer ga štitiš.Jednom ti je to učinio i uradiće opet.Nisi bezbedna pored Milija.Brat ti je u zatvoru, sa majkom ne znaš šta se dešava,otac ti je preminu…Nisi sigurna i vidi se da si u strahu.Gde je tvoje društvo? Mlada si i lepa možeš da budeš sa bilo kim.Tebi to ne treba definitivno –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter