Izvor:
14.01.2019 u 17:15
0

DINA GALORINI BRUTALNO ISKRENA: „Ja znam da je ON zaljubljen u mene, ali ne mora to da pokazuje dok je u pijanom stanju“! (VIDEO)

Tokom emisije "Upoznajte parove", voditeljka je upitala da li je sinoćna svađa definitivni krah prijateljstva između takmičara.

Nakon skandala koji je zadesio Dinu Galorini i Andriju Đoganija, nakon što je Baki uhvatio da se Dina smeška Ivanu Marinkoviću a dan ranije se upravo njemu žalila na njega.

Nije puklo prijateljstvo, iako bi to mnogi u vili voleli da vide. Baki je naišao u momentu kada sam se ja nasmejala Marinkoviću, tj njenom poniženju. On je veren, u ljubavi je, ne priliči mu to da mi prilazi, da me muva i da mi govori da me voli. Ja znam da je on zaljubljen u mene, ali ne mora to da pokazuje dok je u pijanom stanju – objasnila je Galorinijeva

Šta je sve Dina izjavila o nabacivanju Ivana:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter