Izvor:
14.01.2019 u 23:34
0

NAJŠOKANTNIJE VEČE U VILI PAROVA!OTKRIO HOLIVUDSKU PRIČU IZ SVOG ŽIVOTA: Kako je Aleksandar prokockao 50 000eura ZA JEDNU NOĆ!

U emisiji "Parograf" Aleksandar Požegaj je na pitanje o pokušaju da se preko kocke obogati, odgovorio sa DA.

Nakon učešća u šestoj sezoni Parova, takmičar Aleksandar Požgaj je govorio kako ga je dobro krenulo sa lovom.

Otkrio da nakon honorara, koji mu je isplatila naša produkcija, ljudi su masovno krenuli da mu vraćaju novac.

Odjenom je imao kese para u svom domu, pa je tako odlučio da počasti ženu i sebe nezaboravnim putovanjem na Kipar.

Odabrao je najskuplji apartman, koji su posećivale zvezde poput Leonarda Di Kaprija ali i ćerka predsednika Kipra, sa kojom je sklopio zanimljivo poznanstvo:

– Kada sam sišao na sopstveni bazen upoznao sam Srbina, zlatnu kopačku. Jednog iz kraljevske porodice Amirata, rusa koji je sa Abramovićem ne znam šta i ćerku predsedika Kipra. Tu su svi bili smešteni a tu ima i deset stanova i svi smo se upoznali. Ja pušim Monte Kristo zavaljen na plaži, versaći meduza majica. Ćerka od predsednika rekla da popijemo viski pa ja posle jedne flaše poneo sve pare. Kad se završila žurka, menadžer kaže i ćerka idemo u severni Kipar tamo su kockarnice doći će helikopter po nas. Ja sam imao 47 000 evra u džepu i reko idemo da se kockamo, ja pozovem brata da pitam kako se igra barbut, blek džek, rulet. Stižemo tamo, plaže i svetla. Izlazimo vidim ono H i pričaju na grčkom, pričaju prvo Miljanu a on meni, dole su limitirani čipovi ja ne znam šta je to. Gore VIP eksluziv nisu limitirani ja izvadim 42 000 evra, i uzem. Tamo se kockao Di Kaprio idemo Ivana ti i ja – kažem ženi. A te večeri na žurci pevala Selin Dion. Sve sam izgubio za jednu noć na crno crveno – prepričao je Aleksandar.

Ipak, Poligraf je pokazao da je njegov odgovor "laž" ali on kaže da postoje slike koje mogu da potvrde njegovu priču.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter