Izvor:
15.01.2019 u 19:39
0

PROROČICA SAVETOVALA NEVENU: „Okani se pića!“ Kalaverova rekla zbog čega zapravo pije, a razlog će vas nasmejati do suza!

Ti si kondom koji je probušen sa svih strana, pa onako curi!– rekla je Nevena najkontroverznijem takmičaru, Ivanu Marinkoviću.

Sviđa mi se Nevenin stajling, ali savetujem joj da malo manje pije, ako smem da kažem, jer kad se napije onda je malo agresivna– savetovala joj je proročica.

Bila sam prezadovoljna što nisam burnije reagovala, s obzirom da su mi Meda i Ivan psovali porodicu- rekla je ekscentrična učesnica.

Dodala je takođe da je podložnija incidentima i da joj opadne energija kada popije, ali da je alkohol "udara" na agresiju. Otkrila je takođe da pije da joj ostali budu zanimljivi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter