Izvor:
15.01.2019 u 21:24
0

MARIJANA SE PLAŠI MILIJA: Nakon OVOG priznanja takmičari zabrinuti za NJU! (VIDEO)

Novopečeni verenici, Milutin Radsoavaljević Mili i Marijana Marković, već mesecima pričaju o velikoj ljubavi na sva zvona.

Naime, takmičari su nekoliko meseci proveli razdvojeni zbog Milijevog učešća u "Parovima", a Radosavljevića je često naglašavao koliko mu fali prisustvo devojke.

Iako su mnogi mislili da će se Milijevo raspoloženje promeniti nakon Marijaninog ulaska, to se nije dogodilo.

Ne prođe malo da se takmičari ne posvađaju, a glavna pretnja im je i Milijeva "tiha patnja" iz prošlosti, trenutka učesnica, Mea Bond ali i alkohol.

Na pitanje da li se plaši svog dečka Marijana je odgovorila: "Stvarno ne želim da odgovorim, nemojte da me stavljate u nezgodnu situaciju".

Saznajte šta je sve Marijana priznala takmičarima iza Milijevih leđa:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter