Izvor:
15.01.2019 u 22:13
0

DRAMA U VILI „PAROVA“: Ivan pijan spopadao Dinu pa dobio ŠAMAR! (VIDEO)

Od početka sedme sezone jedna od najintrigantnijih takmičarki svakako je Dina Galorini. Ćerka srpske heroine, koja je svojom životnom pričom šokirala naciju.

Međutim, ono što se desilo po ulasku jeste romansa kratkog daha sa Ivanom Marinkovićem, koju su gledaoci, ali i Dinini bližnji osudili. Pošto je došlo do okončanja te romanse, uvrede, psovke, bili su njihova svakodnevnica.

Iako Galorinijeva tvrdi da je Ivan zaljubljen u nju i da je stalno saleće u pijanom stanju, mnogi joj nisu verovali ali je to on ipak dokazao za proslavu Pravoslavne Nove godine kada je pokušao da uđe za njom u ostavu a za taj potez od nje dobio ŠAMAR!

Kako je ovo izgledalo, možete pogledati u priloženom videu:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter