Izvor:
16.01.2019 u 14:01
0

ILIJANA ZALJUBLJENA U IVANA? Jelena žestoko oplela po takmičarki! Nije štedela reči! (foto)

Danas se u vili bira najplačljiviji i najstrašljiviji učesnik "Parova". Voditeljka Vesna Vukelić Vendi je upitala Jelnuu Ilić koga smatra najlabilnijom osobom u vili a je ona odgovorila da je emotivnost nema toliko veze sa pračljivošću i da je dosta muškarca i žena vrlo emotivno ali da mora navesti osobu koja je u poslednje vreme vrlo plačljiva.

Po njenom izboru, to je Ilijana Vagić.

Ilijana je bila vidno iznenađena Jeleninom odlukom da baš njoj pripadne ovakva titula.

Jelena je obrazložila:

-Sa njom provodim najviše vremena, pored Ivana. Do sad je prikrivala labilnost i nesigurnost. Sada je vidim kao krhku. U poslednje vreme je tako tipično ženski slaba.

Vendi je zapazila da je Jelena jako prepredena i da je sada vratila Ilijani za, kako kažu, raniju zaljubljenost u Ivana.

-Ilijani se iz očiju vidi da želi Ivana. Lepo si ti to zapakoavala i zaukla joj.- podsetila je na jučerašnje zaključke voditeljka.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter