Izvor:
17.01.2019 u 06:30
0

UHVAĆENI U LAŽI!OVAJ UČESNIK JOJ PRETI BATINAMA: Kakva se ISTINA krije iza OVOG para?!

Nakon vanrednog nominovanja, u kome su najvuše glasova dobile Jelena Ilić i Zorica Radijković, situacija u vili se uzburkala.

Produkcija je zbog izjednačenog broja glasova ovih takmičarki, napravila je najveći obrt do tada, i ostavila je obe u vili Parova.

Ivan Marinković, Jelena Ilić, Zorica Radujković, Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka, Spaho i Ivanija Bajić i Nevena Kalaver bili su ugroženi takmičari na tabeli.

Nakon tabele koja je prikazala kotiranje zakmičara u vanjskom svetu, situacija je uzavrela i žestoke svađe su se dešavale između takmičara.

Tom prilikom, Nevena Kalaver je ispred svih učesnika rekla da Ivan Marinković čupa Jelenu Ilić za kosu, i ko zna šta joj još radi a da niko ne vidi.

– Ovamo ispred svih kao ljubavi, cile mile, a ja videla kako je čupaš za kosu i ko zna šta joj još radiš kad niko ne vidi – tvrdi Nevena Kalaver.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter