Izvor:
17.01.2019 u 13:00
0

ŽESTOKO! OVA UČESNICA PAROVA PLANIRA DA „OPALI RAFAL“:Staje u zaštitu nemoćnih, a protiv ovih učesnika će se BORITI!

Bliznakinja Marjanović u emisiji "Jutarnja kafica" izjavila je da ostaje pri stavu što se tiče Jelene Ilić, Ivanone izabranice.

-Ja ću na svaku nepravdu na svaku situaciju koja mi ne odgovara naravno da ustajem i da opalim rafal, tako da tu je ona i njen klan Ilijana i Medo Brundo- izjavila je Aleksandra za Jelenu i njenu podršku.

-Bez obzira što smo ovde, treba da budemo svesni svojih reči, šta se upotrebljava a šta ne.Što se tiče Jelene i sinoćne večeri, sve što sam rekla stojim iza toga, to su činjenice koje svi ovde znamo.Meni od celog njenog ponašanja najviše zasmetalo to što se vređa osoba koja ne može da ima dece, to što se imitira Marijana devojka koja ima problem, bogalje, retarde i to uzimanje porodice, tako da ja to stvarno ne opravdam koliko god se mi ovde igrali, treba da se zna dokle se ide-izjavila je bliznakinja Marjanović.

Happytv.rs
Foto;Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter