Izvor:
18.01.2019 u 11:13
0

SAŠKA DOŽIVELA NERVNI SLOM! ZBOG IZLIVA BESA PALA I POSEKLA GLAVU: Reči OVOG učesnika dovele Sašku na IVICU NERAVA! (FOTO)

Incident u vili Parova zabeležio je jednu nesvakidašnju scenu.

U kasnim satima doplo je do sukoba najintrigantnijeg para Ivana Marinkovuića i Jelene Ilić sa kontraverznom Aleksandrom Saškom Karailjaz.

Ivan Marinković je vređao porodicu Karailjaz, kao i Sašku, uputivši joj opaske je "ušla i samo grabi i otima od drugih jer nema svoje, kako ne bira sredstva kojim se služi da bi donela pare svojoj porodici".

Saška Karailjaz je želela da zadrži sav bes za sebe, i otrčala je u Tajnu sobu gde je "šutirala i udarala" sve okolo, i sasvim slučajno je pala i posekla glavu.

– Nisam dobro, ništa me ne boli fizički,psihički me boli, srce i sve drugo. Istrošena sam. Saplela sam se bilo je nešto mokro, i tako sam pala. Prvo je Ivan krenuo da me provocira, dok se Nevena svađala sa Ivanom i Jelenom, stala sam ispred Nevene da je ne bi dirali, unela sam se Jeleni u facu i rekla da ću je otkinuti od batina ali onda je Ivan došao da odbarni svoju devojku preko mene – rekla je Saška.

Ivan je odgurnuo Sašku, rekao joj "mene tvoja sestra Kristina više voli", pa"mala Marija" pokazavši kako ljulja bebu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter