Izvor:
18.01.2019 u 12:02
0

NOVI TROUGAO U RIJALITIJU?! POŽGAJ ĆE IPAK PREVARITI ŽENU?

U današnjoj emisiji "Jutarnja kafica" sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi takmičari razgovaraju na temu Šta se nalazi skriveno u vašoj Pandorinoj kutiji?

Tako je Vendi rešila da otkrije šta se krije u kutiji osećanja pojedinih takmičara i otkrila plan koji su skovali Aleksandar Požgaj i Aleksandra Marjanović kako da se reše Džonatana Lumbile Masttora i taj plan mu otkrila:

-Dok si se ti valjao po krevetu i bio u transu, oni su već završili dogovor. Dogovor je bio da se tebe reše, da ne dosađuješ više i da idu u šetnju sami. Aleksandar je rekao da si dosadan kao stenica.

Masttor je izjavio da mu Požgaj ne može ništa jer će on odmah na medeni mesec sa Alex.

Ivanija Bajić je primetila da se žene bore oko Aleksandra Požgaja.

Ostanite uz "Parove" jer se zanimljive vesti nadovezuju i takmičari otkrivaju nove detalje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter