Izvor:
18.01.2019 u 13:13
0

ZASEDANJE U VILI PAROVA! BIRA SE NOVI PREDSENIK STANARA: Mastor nije iskoristio mandat pa mu se pomoćnica PROŠVALERISALA! Još jedna UČESNICA želi da zgrabi Požgaja!

Džonatan Lumbila Mastor je bio prethodni predsednik vile Parova.

Takmičari su jednoglasno prosudili da je Mastor bio jedan od najboljih vladara, ali ima zamerku na njegovu pomoćnicu Aleksandru Marjanović.

Aleksandra je simpatija Mastora, ali je ipak upala u krevet kralja drame Aleksandra Požgaja, oženjenog muškarca koji se po drugi put vratio u vilu Parova.

– Posvađao sam se sa njom zbog toga, ona je jedna jako lepa devojka, i bila je ok kao pomoćnik – rekao je Mastor.

Mastor može da pokuca u moje srce, ali već je kucao i niko mu nije otvorio i neće mu otvoriti nikada, on je divan ali kao prijatelj. Sad mi je poslao poruku "ne brini biće sve u redu" – rekla je Aleksandra Marjanović.

Nevena Kalaver nije imuna na zavodnika Požgaja, i priznao je da nije ostao ravnodušan na seksi veš koji je Nevena nosila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter