Izvor:
18.01.2019 u 13:28
0

SKANDAL! IZBIO SUKOB LAKIĆA I VENDI! OTKRILA TAJNU O NJEMU: Ustala preko STOLA pa me rekla OVE reči!

Sukob između Aleksandre Tasić Coke i voditeljke Vesne Vukelić Vendi, poznatu kao "britku na jeziku" nastavio je u toku biranja novog predsednika vile Parova.

Coka je odlučila da posle prve opekotine koju je doživela sa Vendi, prebaci loptu na svog budućeg supruga NIkolu Lakića.

Lakić je upadao u dijalog Vendi sa Nevenom Kalaver, pa mu je ona rekla da "začepi usta":

– Zatvori usta i otvorio oči – rekla je Vendi

– Ili da napumpam svoju devojčicu kako si rekla – rekao je Lakić.

– Ako pumpaš, pumpaj sa zatvorenim ustima i otvori slavinu. Još jednom ću vam reći nešto što se drži kao tajna. Ako je Lakić navikao da ga pumpaju sa otvorenim ustima, i da on sa otvorenim ustima pumpa, to je njegova stvar. Ja sam alergična na muželožnike za stolom – rekla je Vendi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter