Izvor:
20.01.2019 u 11:48
0

ELVIN KADRIĆ IZJAVOM PODIGAO VILU NA NOGE: Da smo Izabela i ja napolju DAN-NOĆ bismo imali S*KS! (foto)

Veza Izabele Alijoski i Elvina Kadrića mesecima privlači veliku pažnju javnosti.

Poslednje vreme pitanje, da li će takmičari pribeći seksulanim odnosima pred kamerama, podelili su fanove, ali i njihove roditelje.

Naime, Izabelina mama i rijaliti saigrač, Slađana Petrović, oštro se protivi ćerkinom seksulanom činu pred kamerama, a Elvonov "đedo" tokom gostovanja u emisiji "Roditeljski sastanak" zauzeo je suprotan stav.

Popularni Kadrać izrekao je svoje mišljenje, koji su svi želeli da čuju:

– Izabela i ja uživamo jedno u drugom. Istina je da ne skidamo ruke jedno sa drugom, ali to je lepo za oko. Što se s*ksa tiče, to se neće dogoditi, bar ne ovde. Verovatno, da smo napolju, ne bismo izlazili iz kreveta dan-noć – objasnio je takmičar i pokrenuo lavine komentara.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter