Izvor:
21.01.2019 u 02:29
0

BAKI NEUTEŠAN ZBOG DINE: Izjadao se Voljenki i Miliju za stolom, a zatim se RAZOTKRIO! Denser je ljubomoran na OVOG takmičara!

Baki B3 je za stolom podelio svoje razočarenje Dininim ponašanjem.

Boli me više k***c, ne mogu da verujem šta je rekla. Šta joj treba tako da se odvali od života, pa da joj se svi smeju? Pokušao sam da je zaustavim da ne pije, a ona mi kaže da je bolje poznaje Požgaj koji je ušao pre par dana, a ja se pet meseci družim sa njom! Povredilo me je, boli me. Ja slušam njene probleme, nosim ih na leđima. Ne može tako da se radi! – jadao se Baki B3 svojim cimerima Miliju i Voljenki.

Ona je kao tempirana bomba. Dozvoljava da je isprovociraju. Kladim se da nikad nisi upoznao ženu poput nje– dodala je Voljenka.

Večeras su je zaista isprovocirali. Svi se ovde predstavljaju kao prijatelji, a retko ko to zaista jeste. Pa i ti i ja Baki, kad smo imali sukob. Svi su čekali da ogovaraju i provociraju. Ja sam rekao Dini da ih nervira, da ih povređuje. Njih boli istina– rekao je Mili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter