Izvor:
21.01.2019 u 18:40
0

COKIN OTAC I ZORICA OSULI PALJBU NA POŽGAJA: Onda je zazvonio telefon i nastupio je MUK u vili, a jedan takmičar je najstrašnije moguće isprozivan! Saznajte na KOGA se obrušila gledateljka!

Moja Coka je poštena, sve nam govori što radi. Ušla je tu u rijaliti da zaradi za svoju porodicu, ne mogu da verujem da su joj rekli da je stan dobila od sponzora, a ja sam ga kupio pre petnaest godina– rekao je Cokin uvređeni otac.

Molim te, nemoj da se nerviraš. Požgaj deluje kao divan čovek, ali toliko je grozna osoba. Požgaj, prebaci se na nekog drugog, a ne na moju trudnu Coku!– rekla je razgoropađena Zorica.

Dramu je unela gošća koja se javila tokom emisije "Upoznajte Parove".

Coka je u depresiji, a ti to ne vidiš. Ćaskaš sa tom istom Ilijanom, koja je olajava– rekla je žena kroz suze.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter