Izvor:
22.01.2019 u 18:29
0

EKSKLUZIVNO!BIVŠA UČESNICA PIŠE BIOGRAFSKU KNJIGU: Privatnu život i pikanterije OVIH učesnika biće OTKRIVENI!

Bivša učesnica najpopularnijeg rijalitija Parovi imala je nekoliko saveta za sadašnje takmičare ali je i otkrila da piše biografsku knjigu u kojima će se spomenuti imena sadašnjih učesnika.

– Ne treba da se niko od vas brine posebni, pisaću samo istinu i ništa neću slagati – rekla je bivša učesnica Nina Prlja.

Nina Prlja je obavestila da se saoseća sa svim parovima u vili, ali ih upozorava da "emocije varaju" i da je sve tamo "iluzija".

– Svi koji ste pričali da neću da uspem, i smejali ste mi se, videćete. Pričaću o životu pre rijalitija, ali radim i na jednom važnom projektu.Biće dosta stvari u knjizi koje nisam pričala u rijalitiju. Knjiga ne izlazi jer stalno nešto dodajem i nikako da izađem – rekla je Nina.

– Nina srce, kako si mi lepa. Mi smo prijatelji. Mi te očekujemo dole u vili Parova a za Lakića pederka ne brini uštopovao sam ga. Nina samo polako sa mnom u knjizi – rekao je Aleksandar Požgaj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter