Izvor:
24.01.2019 u 09:35
0

TAKMIČARI RASKRINKALI SAMI SEBE: Svi tvrde da imaju S*KS zbog rijalitija, a evo šta ONI kažu! (VIDEO)

Takmičari sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Goran Vujičić Vuya i Enisa Bajramović, svoju vezu su otpočeli upravo u najpopularnijoj vili.

Popularni partneri iz dana u dan privlače veliku pažnju intminim odnosima u rijalitiju, zbog čega su im mnogi skrenuli pažnju da su postali "dosadani".

U razogovru, koji su vodili daleko od svih, Vuya je pokušao da otvori oči svojoj partnerki zbog čega su im upućeni ovakvi komentari, a ona je imala svoj stav:

– Ti si taj koji forsira s*ks u rijaltiju, nisam ja, ja to ne volim. Vodim ljubav zato što mi se vodi, a ne zbog rijalitija- govorila je Bajramovićeva,a onda je dobila odgovor:

– Oni ne shvataju da sam ja u tebe zaljubljen – tvrdio je takmičar.

Razgovor detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter