Izvor:
24.01.2019 u 12:32
0

IVAN SIGURAN U SVOJU IZABRANICU! POLOGRAF NIJE PROMENIO MIŠLJENJE O JELENI! Takmičar se otvorio i po pitanje veza! (FOTO)

Pitanje na poligrafu Jelene Ilić da li će biti sa Marinkovićem nakon rijalitija a na kome je Jelena pala nije izazvalo problem niti sumnju kod Ivana.

-Ja u svojoj glavi ne mogu da shvatim da neko može da dodje i kaže aha više neću da budem sa tobom to se Ivanu Marinkoviću ne dešava niti sam ja to radio…Sa Mimi Oro sam imao odnos na jednu noć…Veze u kojima sam bio više od tri četiri meseca su na mene ostavljale traga…Ovo je treći put da volim- izjavio je Ivan

Priznao je da je Jelena treća osoba koju volim, i kaže da je ona svesna njegovog vrdanja ali da ga toliko steže da više ne može.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter