Izvor:
24.01.2019 u 13:07
0

JELENA PRIZNALA TAKMIČARIMA! IZNELA KAKAV JE IVAN! Specijalno otkriva kako je bilo u tajnoj sobi! (FOTO)

Jelena Ilić je prezadovoljna ponašanjem svoga izabranika i priznaje da nije imala lepši rođendan misleći na sinoćna dešavanja u tajnoj sobi i nada se da će snimci biti pušteni.

-Ivan je sinoć toliko bio emotivan, i romantičan a sad je toliko srećan i pozitivan mislim takav je svaki dan ali ima one svoje momente pad raspoloženja pa skok kao i ja…Ja sam toliko srećna kada je on duhovit pa pre svega mene je takav čovek i kupio- priznaje Jelena Ilić

Iako je poligraf pokazao da Jelena nije iskrena po pitanju ostanka u vezi nakon rijalitija sa Ivanom, oni su i dalje u ljubavi.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter