Izvor:
12.02.2019 u 13:01
0

OŠTRO OSUDIO AZARIĆA: Marinković uporedio Alena sa Rivasovom, pa OTKRIO zašto se DIVI VESNI!

Ivan Marinković je u emisiji "Jutarnja kafica" izneo svoje ne baš lepo mišljenje o cimeru Alenu Azariću sa kojim se on često sukobljava.

Naime, Marinković smatra da je Azarić kvazi-doktor, pa ga je uporedio sa nekadašnjom učesnicom "Parova" Vesnom Rivas, , te je tom prilikom naglasio da od Rivasove ima šta da nauči, nazvavši je "učiteljicom života", dok sa druge strane prema Ivanovim rečima Alen "prodaje maglu".

U ovom rijalitiju ima kvazi doktora, džaba mu markirane stvari i džipovi, on je običan prevarant. Čovek koji ide od čoveka do čoveka i pokušava da prezentuje svoj rad. Pominje i neke soli za Himalaja – rekao je Marinković o Azariću.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter