Izvor:
12.02.2019 u 16:52
0

ISTORIJSKO OMALOVAŽAVANJE! ŠMIZLA NA METI SUROVIH UVREDA: Imaš 30 i niko te neće jer si…!

Došlo je do velikog sukoba između Natalije Vukmanović i Jovane Novaković Šmizle koje su stvorile svađu ogromnih razmera pa ni iz čega napravile opštu dramu:

– Ti pušiš i i to dobro, ružna si i jadna si, loša osoba treba ti lek za živce jer si agresivna. Ja sam u pravu ti si drolja opasna, ako sam ja kur*etina, ne boj se, mogu da te sravnim, slušaj da ti kažem. Jesi kur*etina opasna, ti si bezobrazna drolje*ina, nevaspitana, ne znaš da se ponašaš prema starijima. Nećeš dobiti prvo mesto, je*eš se sa vima. Sa trideset godina te niko neće, matora si za udaju, niko te neće jer se je*eš sa svakima – rekla je Natalija.

– Moja stvar je sa kime ću da se je*em a ti se brini sa kime ćeš ti. Meni to inponuje jer me neko hoće a tebe niko neće. Kad mi kažeš mama će da tu puši ku*ac zube ću ti skupiti ovde – rekla je Šmizla.

– Ti nisi opasna već mala maca, profuknjača, koja nema svoj stav ti si devojka nezadovoljna svojim životom. Došla si ovde da se izje*eš u vilu jer ne možeš da se udaš – rekla je Natalija

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter