ISTORIJSKO OMALOVAŽAVANJE! ŠMIZLA NA METI SUROVIH UVREDA: Imaš 30 i niko te neće jer si...!

Došlo je do velikog sukoba između Natalije Vukmanović i Jovane Novaković Šmizle koje su stvorile svađu ogromnih razmera pa ni iz čega napravile opštu dramu:

- Ti pušiš i i to dobro, ružna si i jadna si, loša osoba treba ti lek za živce jer si agresivna. Ja sam u pravu ti si drolja opasna, ako sam ja kur*etina, ne boj se, mogu da te sravnim, slušaj da ti kažem. Jesi kur*etina opasna, ti si bezobrazna drolje*ina, nevaspitana, ne znaš da se ponašaš prema starijima. Nećeš dobiti prvo mesto, je*eš se sa vima. Sa trideset godina te niko neće, matora si za udaju, niko te neće jer se je*eš sa svakima - rekla je Natalija.

- Moja stvar je sa kime ću da se je*em a ti se brini sa kime ćeš ti. Meni to inponuje jer me neko hoće a tebe niko neće. Kad mi kažeš mama će da tu puši ku*ac zube ću ti skupiti ovde - rekla je Šmizla.

- Ti nisi opasna već mala maca, profuknjača, koja nema svoj stav ti si devojka nezadovoljna svojim životom. Došla si ovde da se izje*eš u vilu jer ne možeš da se udaš - rekla je Natalija

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost