Izvor:
12.02.2019 u 18:28
0

UMIRE OD LJUBOMORE! IMA TRUDNU ŽENU A GLEDA BELS: Oni su toliko fini da im treba četiri meseca da se poljube…!!!

Usred izlaganja Elvina Kadrića koji je pokušao da razjasni odnos između Izabele Alijoski i njega, priču je u korenu sasekao rijaliti igrač Nikola Lakić.

– Ja sam uplovio u svoju mirnu luku pa ću ih gledati kad izađem šta rade a uskoro ću otiči odavde. Muka mi je Elvina Kadrića i ova dva manipulatora, dobio sam informaciju da su njegovi fanovi napali moju porodicu, muka mi je tih ljudi koji podržavaju njih dvoje. To svakodnevno što se uključuju njihovi fanovi to je da nas iritiraju. On kulja o meni šta kulja ali ne sme da se izjasni zbog lepše polovine, da ljubomorišem priča nekome. Oni su toliko fini da treba da se poljube četriri meseca, pa se tri meseca grle pa su sve fini, pa treba nakon četri-pet da vode ljubav. Onda se Slađa obruši i uvredi Elvina Kadrića i bolesnog brata, i on pređe preko toga. Šta vam govori? Da li on ima emocije? Očigledno nema ni prema svojoj porodici. Pratio je rijaliti i zna tačno šta treba da rade – rekao je Nikola Lakić.

– Ljubomora će da te ubije – rekla je Slađana Petrović.

– Nije me preboleo izjeda ga, imaš trudnu ženu pored sebe pa posmatraš mene i njega. Ja vas ne vidim – rekla je Izabela.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter