Izvor:
12.02.2019 u 20:36
0

VATRENO KRŠTENJE! STIŽE TEST ZA POTVRDU TRUDNOĆE: Vuya sazanje dal’ će postati drugi rijaliti TATA!

Enisa Marjanović i Goran Vujičić Vuya u tajnoj sobi su zatražili od produkcije test za utvrđivanje trudnoće jer Enisa sumnja da je u blagosolevon stanju.

– Jako je lep osećaj, mi nismo radili kao omaklo se, želeli smo to i uradili iz ljubavi. Ja još uvek ne mogu da verujem da je stvarnost, sad se nalazim u rijalitiju pa mi je pomalo čudno, ali neću da govorim previše. Sutra ujutru ćemo saznai dal smo roditelji. Ako bude biće veselja i organizovaću najjaču žurku. Zovem sve na zadavanje da zapalimo sve. Ja imam devojčicu bilo bi fino da dobijem sina. Ako bude devojčica biće super, deca se ne dele. Pre nego što sam dobio ćerku, i rekao mi je prijatelj da mi švaleri dobijamo ćerke, i to je sto posto tačna teorija – rekao je Vuya.

– Čudan je osećaj, pa iskreno ja imam pozitivan osećaj i mislim da je to tako stvarno. Odradićemo taj test pa ćemo biti sigurni, biću presretna ako bude tako – rekla je Enisa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter