Izvor:
15.02.2019 u 16:34
0

POLJUBILA GA?! Učesnica rešila da OSVOJI BAKIJA B3, a nije DINA, denser PUN UTISAKA!

S obzirom na to da je prethodna noć u rijaliti šou programu "Parovi" bila burna, Baki B3 je sumirao utiske sa žurke, i svojim cimerkama Jovani Novaković Šmizli i Aleksandri Marjanović otkrio da mu je smetalo napadno muvanje od strane Jelene Savičić.

Naime, popularni denser je kazao da ga je bilo sramota što se pomenuta učesnica vrtela oko njega, budući da je on oženjen.

Zamislite, ja pozdravljam ženu, a ona mi se kači za vrat. Pokušala je da me poljubi. Ljubila me je po vratu, samo sam hteo da se skloni – otkriva Baki vidno iznerviran zbog sinoćnje situacije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter