Izvor:
15.02.2019 u 22:46
0

JELENA BRANILA DRAGOG SVIM SILAMA: Ilićeva osudila Bakija na najgori mogući način! Atmosfera dosegla stepen usijanja! (FOTO)

U zabavno-humorističkom programu "Parovi" održava se suđenje suprostavljenih strana – Ivana Marinkovića i Andrije Đoganija.

Marinković je tvrdio da je ponašanje Bakija B3 nedopustivo, te da ovo nije prvi put da se slične stvari dešavaju, dok je Baki zamerio Ivanu što mu često vređa porodicu.

Jelena Ilić, verenica Marinkovića, večeras se našala u ulozi advokata svoje jače polovine, a branila ga je rečima:

– Ivan nije jedini koji vređa Bakiju porodicu, a jedino je odreagovao na njega. Takođe, često trpim seksualne uvrede od strane Bakija, pa Ivan ne reaguje na isti način – objasnila je, a onda dodala:

– Baki je dovoljno degradirao svoju porodicu odnosom sa Dinom – tvrdila je Ilićeva, a onda izrazila da se oseća kao da je u braku sa Ivanom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter