Izvor:
16.02.2019 u 13:13
0

VELIKI ZAVODNIK ALEKSANDAR POŽGAJ PONOVO NA METI ŽENA! OVE TAKMIČARKE GA ŽELE! Ne zna na koji način da se odbrani! (FOTO)

Aleksandar Požgaj prepričavao je kako se uplašio sinoć od Natalije Vukmanović i Jelene Savičić. Žene ga spopadaju na svakom koraku, a njemu je sve teže da se zaštiti.

-Nije hteo ruku sinoć da mi da da zaspim- izjavila je Jelena Savičić

-Bež' tamo napale me ko hijene ona i Natalija, ona me i ne plaši ali Natalija me plaši, ali me ona plaši u kombinaciji sa Natalijom- izjavio je Požgaj

-Nema šta ja da te plašim…Ne znam koliko se Natalija zajeb*avala- rekla je Jelena

Koja je sledeća ženska osoba iz vile "Parova" koja će pokušati da zavede najpoželjnijeg muškarca u rijalitiju, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter