Izvor:
18.02.2019 u 01:39
0

TELEFONSKA LINIJA SE USIJALA OD BESA: Kadru je NEVEROVATNO uzdrmao poziv, a evo ŠTA mu je rečeno! Veza sa Bells na staklenim nogama!

Drama između Elvina Kadrića-Kadre i Izabele Alijoski nikada se staje.

Naime, u program se uključila njegova nana koja nije imala ništa lepo da kaže za Izabelu Alijoski, izabranicu svog unuka.

-Makni se od Izabele, ona nije za tebe. Ne dozvoli da ti to radi. Milione devojaka te čekaju. Izabela ni njena majka nisu za tebe. Da samo izađeš na minut i da vidiš to. Ti si ugledan, odmakni se od nje. Pogledaj te devojke, sve su lepše od nje. A njena majka prija da mi bude? Tebe narod voli- rekla mu je nana besno.

-Deka je dosta otežao stvar. Ja sam mislio da će majka puno pričati, a ti puno pričaš- rekao je Elvin.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter