Izvor:
18.02.2019 u 09:40
0

POŽGAJ: Možda se ja razvedem i budem sa nekom petom ženom! Naslućuje razvod?! Pogledajte šta je osetio kod Ivane! (VIDEO)

Aleksandar Požgaj ponovo intrigira svojim ponašanjem i izjavama, prokomentarisao je svoj brak, i opisao je šta Aleks predstavlja za njega.

– Ne mora da znači da će moj brak opstati bila Aleksandra tu ili ne. Možda se ja razvedem i budem sa nekom petom ženom napolju. Ponovo sam kod svoje žene osetio borbu za moju ljubav, sada kad je bila bračna poseta osetio sam prvi put strah kod nje, osetio sam prvi put emociju iskrenu kod svoje žene- izjavio je Požgaj

Požgaj je zagolicao maštu svima pa je rekao za Aleksandru da je ona za njega u vili predstavljala bastion lepote, a to šta su oni pričali u krevetu naglasio je da će samo njih dvoje znati.

Nadica ostaje pri tome da je on ponizio svoju suprugu izjavom da je zaljubljen u Aleks.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter