Izvor:
18.02.2019 u 17:03
0

MARINKOVIĆ PROVODADŽIŠE NADICI: Prognozira joj VEZU sa ZAUZETIM cimerom, ONA mu NIJE OSTALA DUŽNA! (VIDEO)

Nova takmičarka vile "Parova" Nadica Marjanović, majka sestara Aleksandre i Đine Marjanović je pre svog ulaska u zabavno-humoristički program izazvala burne reakcije kako javnosti, tako i takmičara.

S obzirom na to da je majka Marjanović otvoreno pokazala da ne simpatiše Ivana Marinkovića, on je pokušao da je isprovocira govorivši joj da će se na kraju ona smuvati sa Aleksandrom Požgajem, učesnikom luksuzne vile za kog se spekuliše da se dopada njenoj ćerki Aleksandri.

Ma daj na kraju ćeš ti da završiš sa Požgajem – peckao je Marinković, a Nadica mu nije ostala dužna.

On nije moj tip. Ja volim crne i zogdne muškarce sa zelenim očima – priznaje Marjanovićeva, dok su mnogi dobacivali da je njen tipa Vuya, koji je imao opsku vezanu na svoj i Nadičin račun.

Ja volim starije gospođe – našalio se Vuya.

Kako je ovo izgledalo možete čuti u snimku ispod

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter