Izvor:
19.02.2019 u 18:20
0

NOVE BEBE U VILI PAROVA! DVE POTENCIJALNE MAME: Coka povukla za nos OVE učesnice koje žele da se primi PELCER!

U toku emisije Upoznajte Parove dogodila se nova bajalica koja potiče od narodnog verovanja da "kada te trudnica povuče za nos, pelcer će se primiti".

Aleksandra Tasić Coka, buduća mama, laganim koracima odlučila je da "povuče za nos" dve dame koje su rekla da jedva čekaju da postanu mame.

Danas je još jedan ljubavni par Anđelina Marjanović i Đorđe Tomić imao iste želje kao sadašnji roditelji…žele bebu!

Oni su otkrili da su razgovarali na temu roditeljstva i da nemaju problema ako im se to desi i u vili Parova:

– Ja sam se izjasnio da sebe vidim kao oca u maskimum 2 godine. Da znamo da je pred kraj rijalitija nemam problem sa tim – rekao je Đole.

– Htela bih da postanem mama, imam 23 i obožavam decu i želela bih – rekla je Đina.

Coka se prošetala i do Enise Bajramović i to dva puta da bude sigurna da se "pelcer primi".

Vuya je čovek mog života, ja sam ubeđena u to. Kad sam se razbolela pokazao je nežnu stranu, nisam se nadala da je tako pažljiv – rekla je Enisa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter