Izvor:
20.02.2019 u 07:02
0

POLIGRAF KOJI ĆE SIGURNO PROMENITI SVE U NJIHOVOJ VEZI: Da li je NANI srce napokon na mestu!? (FOTO)

Večeras se kao i svakog utorka, gledaoci okupljaju oko svojih malih ekrana i računara kako bi gledali jednu od najzanimljivijih emisija ikada.

Emisija pod naslovom “Parograf” iz nedelje u nedelju pomera granice a ono što svi nestrpljivo iščekuju večeras je uporedni parograf između favorita ove sezone, Elvina Kadrića i njegove izabranice Izabele Alijoski.

Ko tu koga laže i da li je neko sa onim drugim iz koristi neka su od pitanja čije odgovore ćemo saznati večeras a sigurno će ovo veče učiniti još interesantnijim uključivanje Elvinove nane koja je već nekoliko puta do sada svome unuku ali i gledaocima jasno stavila do znanja da ne odobrava njegovu emotivnu vezu sa mladom beograđankom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter