Izvor:
21.02.2019 u 00:19
0

IVANA SAOPŠTILA STANARIMA DA OSTAJE U VILI! NAJAVILA JE RAT POHOTNICAMA! Neke takmičarke su u strahu! (FOTO)

Ivana Požgaj je u vili "Parova" i postala je ravnopravna učesnica rijalitija. U početku je Požgaj bio iznerviran i revoltiran njenim, ulaskom ali izgleda da su se strasti smirile te je ona najvila da će se boriti za svog muža i objavila rat svim ženama koje su se nabacivale njenom mužu.

Bojana Ristivojević je rekla da su dokazali da je njihova ljubav prava ali i podsetila na iskušenja koja su bila u vili.

– Da li je najveće iskušenje bila Aleksandra?– upitala je voditeljka.

– Nije!– bili su jednoglasni supružnici a potom je Ivana dodala da je to bila Mea jer je jedina prešla granicu kao i Ilijana Vagić koja je u tom trenutku bila u izolaciji.

– Došla si ti! Igraćemo se!– rekla je Mea likujući.

Da li će uspeti da spasi svoj brak i izađe iz rijalitija jača, sa mužem u srećnom zagrljaju?

Ostaje nam da vidimo!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter