Izvor:
21.02.2019 u 01:35
0

BOJANA RISTIVOJEVIĆ SAOPŠTILA ODLUKU PRODUKCIJE! MUK U VILI! Vuya će se opametiti! Nikad strožije kazne za nepoštovanje pravila! (FOTO)

Bojana Ristivojević, voditeljka najpopularnijeg rijalitija "Parovi" saopštila je odluku produkcije da je Goranu Vujičiću Vuyi postrožena kazna.

Naime, on je zbog svog nepriličnog ponašanja, njegovog izazivanja Ivane i Aleksandra Požgaja, dobio kaznu od 500 evra, direktnu nominaciju kao i 6h izolacije.

Međutim, produkcija se oglasila i produžila za još 6h izolaciju Vuyi koji je izneverio poverenje produkcije ovog rijalitija.

Aleksandar je pozdravio ovu odluku produkcije, rekavši da mu je drago što će se sankcionisati ovakvo nekulturno ponašanje te da mu je sada drago što je u vili sa svojom suprugom.

Ovakvo ponašanje i postupci neće biti tolerisani.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter