Izvor:
21.02.2019 u 08:44
0

SVI SU OČEKIVALI DA ĆE NAPRAVITI HAOS: Ivana Požgaj ŠOKIRALA ponašanjem, evo kako je odreagovala prema Aleksandri Marjanović! (VIDEO)

Supruga jednog od najpopularnijih takmičara svih sezona "Parova", Aleksandra Požgaja, sinoć je na iznenađenje mnogih ušala u najpopularniji rijaliti.

Iako su svi očekivali da će lepa Šapčanka napraviti haos svom mužu, zbog više nego prisnog odnosa sa cimerkom Aleksandrom Marjanović, to se nije desilo.

Ivana Požgaj verbalno je "napala" Meu Bond i Ilijanu Vagić, a po završenju "lajva" završila je u dvorištu velelepne vile baš sa ljutom neprijateljicom.

Aleksandra, Šmizla i Ivana razgovarale su do duboko u noć, a čini se da je Požgajeva žena rešila da se vodi parolom "neprijatelje držite bliže sebi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter