Izvor:
21.02.2019 u 13:44
0

POŽGAJEVA ŽENA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA, ODBRUSILA VUYI: Pljunuću ti u kafu i zaljubićeš se u mene! Bivši političar dobio konkurenciju?

Ulazak žene popularnog učesnika "Parova", Aleksandra Požgaja, u najpopularniju vilu "Parova" iznenadila je mnogobrojne gledaoce.

Goran Vujičić Vuya odreagovao je šokantno zbog ulaska Ivana Požgaj, a zbog nedoličnog ponašanja kažnjen je novčanom kaznom od strane Produkcije.

U emisiji "Jutarnja kafica" Vuya je nastavio sa provokacijama, a Ivana mu je odbrusila:

– Ti si se izgubio, pa nemaš za koga da se kačiš. Na kraju će biti da ću ti pljunuti u kafu, pa ćeš se zaljubiti u mene – rekla je nova takmičarka i iznenadila sve.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter