Izvor:
21.02.2019 u 20:58
0

KRITIČNO! IVANA POŽGAJ JE SKINULA PRSTEN! TRESE SE OD STRAHA! Moraće da je vode u Urgentni centar? (FOTO)

Odbrajamo sitno do početka emisije "Poželi pesmu" a u dvorištu vile se vode neke priče na temu ljubavi u kojima učestvuju supružnici Aleksandar i Ivana Požgaj, Voljenka Ilić i Jelena Savičević.

Od Voljenke smo saznali da je tri puta bila verenica te da je malo falilo da bude nečija supruga.

A Aleksandar je ispričao kako se Ivana jednom prilikom tresla od straha i bila potpuno izbezumljena jer je mislila da je izgubila svoj verenički prsten.

Oni su ispričali kako uvek nose svoje burme a Ivana ni dan danas ne skida ni verenički prsten.

Jednom prilikom, dok je prala sudove, skinula je na trenutak verenički prsten što je Požgaj iskoristio da se našali sa njom te je sakrio prsten u svoj džep i otišao da spava.

– Ulazi ona i trese se i budi me i drhti. Ja vidim dokle je to došlo i da ću morati da je vodim u Urgentni centar. Kaže: Izgubila sam, izgubila sam!

Požgaj nije imao srca, morao je da joj otkrije da je on sakrio prsten.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter