Izvor:
23.02.2019 u 03:29
0

ALEKSANDAR POŽGAJ DAO PRODUKCIJI ULTIMATUM: Spreman sa da igram otvorenih karata, samo ako… (FOTO)

Otkad je ušao u sedmu sezonu rijaliti programa "Parovi", bivši političar Aleksandar Požgaj ne prestaje da privlači pažnju javnosti svakim svojim korakom.

Naime, intrigantni odnos koji Požgaj ima sa cimerkom Aleksandrom Marjanović, iznudio je ulazak njegove supruge u rijaliti, koja je ušla kako bi se na sve načine borila za svoj brak.

Večeras je Požgaj upitan od strane čelnika, da li želi da igra otvorenih karata:

– Igraću remi, ukoliko mi Produkcija omogući šišanje, ali mora napismeno. Na papiru mora da piše: "Produkcija "Parova" se obavezuje da do 15 časova vodi Aleksandra Požgaja kod frizera tog i tog… – tražio je takmičar.

Ostanite uz televiziju Hepi da saznate konačno celu istinu od glavnog aktera mnogobrojnih situacija koje su nedeljama intrigrale javnost.

Produkcija je sprema na remi, a najavila je i brojne video zapise koje će iskorititi kao kontra-argumente protiv takmičara.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter