Izvor:
23.02.2019 u 03:01
0

MLADEN VULETIĆ NA TELEFONSKOJ LINIJI: Pokušao da urazumi Aleksandru, a ono što je rekao Požgaju ostavilo je sve bez teksta! (FOTO)

Tokom jučerašnje žurke u "Parovima", gost i popularni rijaliti igrač, Miaden Vuletićem, na prvu je poljubio Aleksandru Marjanović.

Aleksandra je tek završila svaki kontakt sa oženjenim Aleksandrom Požgajem, a takmičarka nije skrivela da joj se šarmantni Crnogorac odmah dopao, ali da ne želi da budu zajedno.

Kao glavni razlog za raskid Aleksandra navodi nepoštovanje i agresivnost prema ženama, što je saznala na osnovu priča starih rijaliti igrača.

U jednom trenutku, telefonskim putem javio se upravo Vuletić i pokušao da urazumi lepu Aleks:

– Nije istina to što ti govore… Devojka je lepa, mlada, ne mogu da krijem da mi se nije dopala. Možda dođem, pa promeni mišljenje, nikad se ne zna – rekao je Mladen i dodao Požgaju:

– Ti i ja smo uvek sve delili. Evo ti je Ivana u kafani sa drugaricama!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter