Izvor:
23.02.2019 u 03:25
0

SVI SU MISLILI DA JE OVO NEMOGUĆE – TAŠTA I ZET OČI U OČI: Ratne sekire napokon zakopane? (FOTO)

Ulaskom u sedmu sezonu rijaliti programa "Parovi", Nadica Marjanović otvoreno je pokazivala netrpeljivost prema dečku starije ćerke, Đorđu Tomiću.

Kako se ovih dana ljubavna saga između Aleksandra Požgaja, njegove suprige i Aleksandre Marjanović završila neslavno po njenu ćerku, čini se da je Nadica počela da menja stranu.

U emisiji "Dvougao" Nadica je gostovala u Đoletovoj emisijim, u kojoj je šarmantani učesnik iskoristi priliku da sazna otkud toliki animozitet sa njene strane.

Potencijalna tašta nije želela mnogo da se zadržava na ovoj temi, ali je dugim razgovorom, koji se nastavio i nakon emisije, pokazala da su nesuglasice pošlost.

Da li će Đole zadugo ostati omiljeni zet najstarije Marjanović, ostanite uz happytv.rs da saznate.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter