Izvor:
23.02.2019 u 17:17
0

TUŽNA ISPOVEST ALENA AZARIĆA: Lekari su mu rekli da ima još godinu dana života!

Nakon što je samohrana majka Jelena Savičić ispričala učesnicima svoju životnu priču, prvi joj je u zagrljaj pohrlio Alen Azarić.

Tada je Jeleni obećao da, dok je on živ i postoji, ne mora više da se brine o egzistenciji njenog deteta i nje, da će im pomoći.

Danas je Alen Azarić uputio kompliment mladoj mami Jeleni da je "lepa kao Ukrajinka" i da umor na licu ima zahvaljujući životu "koji je nije mazio"

– Svi imaju tužnu priču. Ja kad bi ispričao detalje, Srbija bi plakala a ja to ne želim. Ja sam se izborio za svoju poziciju u životu. Sama pomisao da su me otpisali u životu, da ti kažu živećeš godinu dana, je tužna priča. To Srbija ne shvata, sit gladnom ne veruje. To je bilo 2016-te. Treba ostati čovek i dosledan sebi bez obzira na stanje. U decembru sam saznao da nema od tog ništa i da je sve u redu. Bolest ne dođe odjednom već postepeno. Imao sam maligni melanom iznad oka – rekao je Alen.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter