Izvor:
23.02.2019 u 18:39
0

ŽESTOKI SUKOB NADICE I DINE: Nadica pogodilu Dinu u najbolniju tačku u životu!

Nadica Marjanović, majka četvoro dece, po samom ulasku imala je žestoki okršaj sa ćerkom srpske heroine Dinom Galorini.

Nadica je imala neprimereni potez u vili Parova kada je uvredila pokojnu majke Dine i na tome su joj zamerile i rođene ćerke.

Sukob se nastavio i kada je Nadica opet ušla u vilu, a Dina ne želi da govori o njenom odnosu sa njom niti da joj "pridaje značaj"

– Kada Đina ili Aleksandra prođu pored Dine, ona uvek dobaci "mama vam je ku*va" ali to se očigledno ne vidi ovde. Ja neću da ćutim na to a pogotovu ova spodoba. ja sam se razvela a sva deca su kod mene i mislim da to dovoljno govori ko je kakav – rekla je Nadica.

Ja gledam da se maksimalno sklonim od njih, njene ćerke su imale normalan odnos kako je ona ušla, zajedno su sa njom krenule da udaraju tamo gde najviše boli – rekla je Dina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter